Betaaldata

Wanneer maken wij uw aanvulling over?

De betaaldatum hangt af van de verzekering die u hebt afgesloten. Dit kan te maken hebben met de datum waarop wij uw verzoek hebben ontvangen of wanneer uw werkgever het tegoed overmaakt op uw rekening.

Betaaldata pensioen of uitkering 2018

26 januari
26 juli
26 februari
24 augustus
26 maart
26 september
26 april
26 oktober
25 mei
26 november
26 juni
21 december

Betaaltermijnen Levensloop

Levenslooptegoeden worden normaal gesproken uitbetaald aan uw werkgever. Hebt u geen werkgever meer dan betalen wij uw gehele tegoed in een keer rechtstreeks aan u zelf uit.

Voor uitbetalingen aan werkgevers hanteren wij twee betaalmomenten per maand. Het eerste betaalmoment is halverwege de maand. Het tweede betaalmoment is rond de 26e van de maand. Nadat uw werkgever het tegoed van ons heeft ontvangen betaalt uw werkgever het bedrag aan u uit. Soms kan dit pas in de daaropvolgende maand. Overleg hierover met uw werkgever. Verzoeken die wij ontvangen voor de 1e van de maand worden zoveel mogelijk meegenomen in het eerste betaalmoment. Verzoeken die wij ontvangen na de 1e van de maand maar voor de 15e van de maand worden zoveel mogelijk meegenomen in het tweede betaalmoment. 

Betalen wij uw tegoed rechtstreeks aan u uit dan zal uitbetaling uiterlijk plaatsvinden rond de 26e van de maand. Verzoeken tot halverwege de lopende maand worden zoveel mogelijk meegenomen om in die maand uit te betalen.