Gespecialiseerd in uw sector...

...Altijd op zoek naar de beste oplossing

Meer dan een verzekeraar

Loyalis is specialist in inkomensbescherming en pensioenaanvullingen. Wij helpen u om u te beschermen tegen de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen die impact hebben op uw leven. Door inkomensverzekeringen aan te bieden zoals een arbeidsongeschiktheids- en nabestaandenverzekering en aanvullend pensioen. Maar we zijn meer dan een verzekeraar. We hebben ook diensten op het gebied van preventie, vitaliteit, verzuim en re-integratie. Zo stellen we trainingen en workshops beschikbaar en versterken we uw positie op de arbeidsmarkt door bij- of omscholing. Ook kunnen we u helpen vitaal te blijven. Zo proberen we samen te voorkomen dat u ziek wordt.

Ons verhaal

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. In onze video ziet u waar wij als Loyalis voor staan en wat we voor u kunnen betekenen.

De perfecte aanvulling

Wij zijn actief in de sectoren overheid, onderwijs, bouw, zorg en energie- en nutsbedrijven. De kracht van Loyalis is onze kennis van deze sectoren, hun cao’s en pensioenregelingen. Loyalis is uniek in de markt en biedt als enige aanvullende producten die aansluiten op alles wat al is geregeld, via de overheid, in de cao's en de APG-pensioenregelingen.

Persoonlijke aandacht voorop

De producten en diensten die wij aanbieden, hebben vaak een grote impact op het leven van onze klanten. Wij proberen daarom zo persoonlijk mogelijk te werk te gaan. Door met onze klant het gesprek aan te gaan. Thuis aan de keukentafel bijvoorbeeld. Niet alleen om een ingewikkeld proces te versimpelen en te versnellen, maar ook om steun en een luisterend oor te bieden.

Collectiviteitskorting

Wij geven u graag uitleg, maar u beslist zelf of een verzekering (of dienst) bij u past. Doordat wij afspraken hebben met werkgevers kunnen wij vaak een collectiviteitskorting op de premie bieden van minstens 20%.