Nieuws & pers

Dit is de plek om op de hoogte te blijven van nieuws, actuele informatie of tips over inkomenszekerheid. Het laatste nieuws en tips automatisch ontvangen? Meld u dan nu aan voor Loyalis actueel.

Actuele berichten

AOW leeftijd verhoogd

Op dit moment bent u, wanneer u een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft, verzekerd tot maximaal de dag waarop u 67 jaar wordt. Raakt u arbeidsongeschikt, dan keren wij dus uit tot die leeftijd. Voorheen kreeg u aansluitend uw AOW, zodat u altijd voldoende inkomen had. Met de verhoging van de AOW ontstaat er een gat van drie maanden. Dat gat kan zelfs nog groter worden na 2022; indien de levensverwachting van de Nederlander stijgt.

Lees meer

Nabestaandenpensioen: de mythe van 70%

Veranderde wetgeving heeft sinds 2015 grote invloed op het nabestaandenpensioen dat door uw werknemers wordt opgebouwd. Mensen verwachten vaak 70% van hun laatstverdiende loon achter te laten. In werkelijkheid ligt dat voor de meesten rond de 35%. Veel werkgevers besloten vorig jaar om een tijdelijke regeling te treffen voor werknemers met een salaris boven € 100.000. Ook voor uw andere medewerkers is de laatste jaren veel veranderd. Hoe kunt u ervoor zorgen dat het gezin van uw werknemer financieel goed achterblijft als er iets gebeurt?

Lees meer

Nieuwe website

Welkom op de geheel vernieuwde website van Loyalis. Met het heldere, frisse design en de versimpelde menustructuur is het eenvoudiger dan ooit om door onze website te klikken.

Lees meer

Even voorstellen

Afgelopen jaar heeft Loyalis een aantal veranderingen doorgemaakt. Zo is de vestiging in Amsterdam gesloten en zijn er nieuwe collega’s in Heerlen bijgekomen. Omdat voor een aantal van u het aanspreekpunt binnen Loyalis is gewijzigd, willen wij ons graag even aan u voorstellen.

Lees meer

Pers

Journalist, redacteur of copywriter? Wij helpen u graag verder. U kunt met vragen of voor informatie terecht bij onze persvoorlichter. Hij helpt u graag verder.

Pers sta ik graag te woord. Mail naar guido.mennens@loyalis.nl of bel +31 (0)6 - 105 575 25

Naam
Guido Mennens
Functie titel
Persvoorlichter
Bedrijf
Loyalis