Alles over Loyalis

Loyalis is specialist in inkomenszekerheid en pensioenaanvullingen. Wij bieden een pakket van producten en diensten aan dat bestaat uit pensioenoplossingen en inkomensverzekeringen. Ook bieden wij ondersteuning van personeelsbeleid voor werkgevers. Loyalis is actief in de sectoren overheid, onderwijs, bouw, zorg en energie- en nutsbedrijven. Doordat wij afspraken hebben gemaakt met veel werkgevers kunnen wij in de meeste gevallen een extra collectiviteitskorting van minstens 20% op uw premie bieden. 

Wij zijn een verzekeringsmaatschappij waar u direct een verzekering kunt afsluiten. Wij geven u graag uitleg over onze producten maar adviseren u niet bij uw keuze. U beslist dus zelf of een product bij u past. Wel zo gemakkelijk.

De perfecte aanvulling

Loyalis is meer dan een deskundige verzekeraar. De kracht van Loyalis is de kennis van pensioen, van de sectoren, de cao’s en de pensioencontracten. Loyalis is uniek in de markt en biedt als enige aanvullende producten die aansluiten op alles wat geregeld is in collectieve pensioenregelingen. Loyalis biedt de perfecte aanvulling op de pensioenregeling.

Pensioenmarkt

Loyalis is expert in de markt van aanvullende verzekeringen voor de pensioenen die APG verzorgt. Ons kwalitatief hoogwaardig pakket van producten bestaat uit pensioenoplossingen, inkomensverzekeringen en ondersteuning van personeelsbeleid. De specifieke situatie van de betreffende pensioenregeling en cao is uitgangspunt voor de dienstverlening.